Αντάπτορες

witty.premium

To witty.premium διαθέτει κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά που το διαφοροποιούν από το witty home με βασικότερο τηνπαρουσία του RFID ανιχνευτή (radio frequency identification). Ο χρήστης αποκτά πρόσβαση στο σταθμό φόρτισης μόνο με τη χρήση κάρτας ώστε να προχωρήσει σε φόρτιση του ηλεκτρικού του οχήματος.

Επίσης, για την αποφυγή κλοπής ή βανδαλισμού, το καλώδιο φόρτισης μπορεί να κλειδωθεί επάνω στο βύσμα του σταθμού.

Για τους παραπάνω λόγους το witty.premium είναι κατάλληλο για εφαρμογές όπου η άδεια πρόσβασης στο σταθμό φόρτισης είναι απαραίτητη, όπως σε δημόσια parking ή parking εμπορικών κέντρων, ξενοδοχείων, εστιατορίων, super market κ.α.

Ο νέος σταθμός φόρτισης witty.park της Hager παρέχει ταυτόχρονη φόρτιση σε 2 ηλεκτρικά οχήματα έως 22kW το καθένα. Οι 2 πρίζες Mode 3 με ενισχυμένη προστασία επαφών μπορεί να τροφοδοτήσουν όλα τα σύγχρονα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα με τριφασικό ρεύμα έως 32A. Επιπλέον, ο σταθμός διαθέτει 2 πρίζες σούκο για την φόρτιση σε Mode 2 μικρών οχημάτων όπως ηλεκτρικά ποδήλατα και σκούτερ με μονοφασικό ρεύμα έως 16A.

Η κατάσταση φόρτισης απεικονίζεται στην πρόσοψη του σταθμού, αριστερά και δεξιά, σε δύο πράσινες φωτεινές ενδείξεις LED. Η εγκατάσταση του witty.park μπορεί να γίνει επίτοιχα ή στην προαιρετική επιδαπέδια βάση στήριξης.

Χάρη στον ενσωματωμένο RFID reader ο νέος witty.park είναι κατάλληλος για χρήση σε κτιριακές και εμπορικές εφαρμογές όπως εμπορικά κέντρα και δημόσια parking. Το σύστημα της ελεγχόμενης πρόσβασης εξασφαλίζει ότι ο σταθμός είναι διαθέσιμος μόνο σε εξουσιοδοτημένους χρήστες.

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

3 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
X
Pickup from the store & continue shopping
Pickup from the store & go to checkout