Πιστοποιήσεις

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ SMK GROUP ΜΕ ISO 9001:2015 / ISO14001:2015

Η SMKGROUP ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ανακοινώνει την επιτυχημένη πιστοποίηση του συνόλου των καταστημάτων της.

Η SMK GROUP αποτελεί το πιο δυναμικά ανερχόμενο δίκτυο καταστημάτων ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού. Μέρος των εκσυγχρονιστικών επενδύσεων της είναι στα θέματα ποιότητας και περιβαλλοντικής διαχείρισης.

Είναι πλέον γεγονός η επιτυχημένη πιστοποίηση της SMK GROUP από τον διεθνή φορέα DQS για τα πρότυπα ποιότητας και για το σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης ISO 9001:2015 / ISO14001:2015.

Τα πρότυπα εγγυόνται ότι το δίκτυο της SMK GROUP, λειτουργεί και εξυπηρετεί τους πελάτες της με υψηλά ποιοτικά στάνταρ και παράλληλα σέβεται και προστατεύει το περιβάλλον.

Ο συνεχής έλεγχος των διαδικασιών και τήρησης των κανόνων είναι πλέον μέρος της επιχειρησιακής κουλτούρας του δικτύου και διασφαλίζει μια μόνιμη και αδιάληπτη ποιότητα στην καθημερινή δραστηριότητα.

Σκοπός μας η ποιότητα και η προστασία του περιβάλλοντος. Στόχος μας η συνεχής ικανοποίηση των πελατών και συνεργατών μας.

Δεσμευόμαστε για την άριστη εξυπηρέτηση σας με ποιότητα, ανταγωνιστικότητα και προοπτική.

Επενδύουμε στην ποιότητα και εξασφαλίζουμε το κοινό μας μέλλον

 
 
X
Pickup from the store & continue shopping
Pickup from the store & go to checkout