ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΠΑΡΟΣ 2018

Με μεγάλη επιτυχία στέφτηκε το συνέδριο του Περιφερειακού Κλιμάκιου Αιγαίου υπό την αιγίδα του ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΑΡΟΥ και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018.

Το συνέδριο απαρτιζόταν  από τους Συνδέσμους Ηλεκτρολόγων των Κυκλάδων (ΣΕΗ Κυκλάδων, Πάρου-Αντιπάρου, Νάξου, Θήρας, Μυκόνου),του ΒΑ Αιγαίου (ΣΕΗ Λέσβου, Λήμνου, Σάμου, Χίου, Ικαρίας), της Κρήτης (ΣΕΗ Ηρακλείου, Χανίων , Ρεθύμνης, Λασιθίου) και Δωδεκανήσων (ΣΕΗ Ρόδου, Κω, Καλύμνου), ενώ  ήταν προσκεκλημένοι τα μέλη των ΔΣ των 17 Συνδέσμων όπως και τα μέλη του ΔΣ της Π.Ο..Σ.Ε.Η, καθώς επίσης και όλοι οι ηλεκτρολόγοι της Πάρου .

Η SMK GROUP συμμετείχε όπως όλα τα τελευταία χρόνια  ως χορηγός  της εκδήλωσης ενώ σε κατάλληλους διαμορφωμένους χώρους που της δόθηκαν , παρουσίασε ταχυφορτιστές αυτοκινήτων επώνυμων εταιρειών όπως HAGER , LEGRAND  προωθώντας την ιδέα προετοιμασίας  ηλεκτρικής εγκατάστασης  σταθμών  φόρτισης . Η SMK GROUP ήδη καινοτομεί σε αυτήν την κατηγορία προϊόντων με εκδηλώσεις παρουσιάσεων Ταχυφορτιστών αυτοκινήτων από το 2014 , ενώ σε πολλά από τα καταστήματα της παρέχει θέση στάθμευσης Φόρτισης .