ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ SMK GROUP ΜΕ ISO 9001:2015 / ISO14001:2015

Η SMK GROUP ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ανακοινώνει την επιτυχημένη πιστοποίηση του συνόλου των καταστημάτων της.

Η SMK GROUP αποτελεί το πιο δυναμικά ανερχόμενο δίκτυο καταστημάτων ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού. Μέρος των εκσυγχρονιστικών επενδύσεων της είναι στα θέματα ποιότητας και περιβαλλοντικής διαχείρισης.

Είναι πλέον γεγονός η επιτυχημένη πιστοποίηση της SMK GROUP από τον διεθνή φορέα DQS για τα πρότυπα ποιότητας και για το σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης ISO 9001:2015 / ISO14001:2015.

Τα πρότυπα εγγυόνται ότι το δίκτυο της SMK GROUP, λειτουργεί και εξυπηρετεί τους πελάτες της με υψηλά ποιοτικά στάνταρ και παράλληλα σέβεται και προστατεύει το περιβάλλον.

Ο συνεχής έλεγχος των διαδικασιών και τήρησης των κανόνων είναι πλέον μέρος της επιχειρησιακής κουλτούρας του δικτύου και διασφαλίζει μια μόνιμη και αδιάληπτη ποιότητα στην καθημερινή δραστηριότητα.

Σκοπός μας η ποιότητα και η προστασία του περιβάλλοντος. Στόχος μας η συνεχής ικανοποίηση των πελατών και συνεργατών μας.

Δεσμευόμαστε για την άριστη εξυπηρέτηση σας με ποιότητα, ανταγωνιστικότητα και προοπτική.

Επενδύουμε στην ποιότητα και εξασφαλίζουμε το κοινό μας μέλλον

 

Για την SMK GROUP

Ο Διαχειριστής

Συριανός Μαρίνος